Steinar Kvåle, 10 ganger Gold Master i Worldloppet

Postet av Brandbu IF den 30. Jan 2015
Ved en seremoni i forbindelse med årets Marcialonga i Cavalese i Italia, ble Steinar Kvåle fra Brandbu IF tildelt diplom for å ha fullført 10 Master i Worldloppet.

Denne utmerkelsen fikk han etter å ha fullført over120 såkalte langløp, dvs 42 km eller lenger, over hele verden.Han er den i Norge med flest Master-gjennomføringer og blant 12 i hele verden.

Steinar begynte med langløp sammen med far Jørgen i 1992, og har gått løp over hele verden.

I år deltar han i Tsjekkia, Tyskland, Sverige og Island i tillegg til det hjemlige Birkebeinerløpet.

For å være godkjent som Worldloppet Gold Master må en ha fullført 10 langløp i forskjellige land, hvorav minst ett må være på et annet kontinent. Dette har altså Steinar gjort 10 ganger!

For Steinar har denne aktiviteten blitt en fin måte å holde seg i form på i tillegg til at det er hans form for feriering. Han forteller atalle reisene til forskjellige land gir han mange nye venner som deler hans store interesse for skigåing.

Steinar er nå bosatt i Valdres og driver farsgården der, men er en ekte Brandbu-patriot, så den røde BIF-jakka brukes over hele verden.


0 Kommentar

Tapte NM-bronsen – igjen

Postet av Brandbu IF den 31. Mar 2014


Barbro Kvåle kjempet en hard duell med Therese Johaug om NM-bronsen på lagsprinten fredag, men måtte gi tapte med noen tiendedeler. Dermed måtte Kvåle og lagvenninnen Hilde Losgård Lanheim finne seg i at Lillehammer skiklubb kom på den kjedelige 4.-plassen - igjen. Det samme skjedde under NM-stafetten på Lillehammer i januar.


Kilde: Hadeland

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline